Algemene voorwaarden

 1. De leerling is verplicht zich te houden aan de afgesproken tijd, datum en plaats voor de rijles. Bij het niet verschijnen op het afgesproken lesuur zonder tijdige afzegging moet de volledige les prijs worden voldaan.
 2. Inschrijving dient via het inschrijfformulier en is bindend indien niet binnen 5 dagen schriftelijk geannuleerd
 3. Mocht er per les betaald worden, dan dient voor het begin van elke les de les prijs betaald te worden. Mocht de leerling het les bedrag niet bij zich hebben dan dient de leerling de volgende keer geld mee te nemen voor twee lessen. Als de leerling het geld de tweede keer ook niet bij zich heeft wordt er geen les gegeven.
 4. De volledige les prijs blijft verschuldigd indien,
 5. 4.a De leerling de les niet 48 uur voor het afgesproken tijdstip afzegt
  4.b Bij Ziekte de les niet 24 uur van te voren afgezegd wordt.
  4.c Punt 4.a en 4.b zijn niet van toepassing wanneer: er een sterfgeval is in naaste familie e.t.c. en de uitvaart is op een rijlesdag of bij spoedopname in het ziekenhuis.
 6. Voor beide gevallen moet dit schriftelijk worden aangetoond.
 7. Alle aanwijzingen van de instructeur tijdens de lessen dienen opgevolgd te worden.
 8. De rijschool is vrij om de rij opleiding te beëindigen bijvoorbeeld door misdragingen van de leerling, het niet houden aan punt of het niet op tijd betalen van het lesgeld. Het overleggen van een gezondheidsverklaring is verplicht. Deze kun je hier downloaden en ingevuld inleveren bij de eerste rijles.